Інструмент та обладнання для вашого автосервісу
УКР РУС
info@andrmax.ua
Вхід / реєстрація
Каталог товарів

Унікальний інструмент

01.12.2017
Унікальний інструмент. Унікальність в тому, що вони зі світлодіодним підсвічуванням. Такого ви не знайдете ні у одного бренду, офіційно представленого на українському ринку...

Унікальність в тому, що вони з вбудованим світлодіодним підсвічуванням.

Такого ви не знайдете ні в одного бренду, офіційно представленого на українському ринку.

Пасатижіплоскогубці та бокорізи ANDRMAX® з світлодіодом — можливо найкраще, що коли-небудь траплялося з вами в інструментальному розумінні. Унікальний дизайн забезпечує обертання втулки з світлодіодом разом з губками, що дозволяє зосередити світло на робочій поверхні. Більше не доведеться незграбно тримати ліхтарик або переносити проект в більш освітлену середу. Ці інструменти дозволяють працювати там, де потрібно, незалежно від умов, ви могли б навіть взяти їх в похід.
Вони мають втулку з світлодіодом, яка фокусує світло безпосередньо на робочій поверхні. Ідеально для умов низької освітленості і будь-якій ситуації, що вимагає яскраве, точне освітлення робочої області. Використання світлодіода забезпечує дуже тривалий час автономної роботи. Використовується 3 змінних батареї #392, які звичайно застосовуються в наручних годинниках. Герметичний світлодіодний модуль є водонепроникним, оливонепроникним і захищеним від хімічного впливу.

При купівлі всіх трьох, сплачуєте тільки за два!