Інструмент та обладнання для вашого автосервісу
УКР РУС
info@andrmax.ua
Вхід / реєстрація
Каталог товарів

В продаж надійшли 3D стенди для регулювання кутів установки коліс і ножичні підйомники для виконання робіт по розвалу-сходженню

04.07.2018
В продаж надійшли 3D стенди для регулювання кутів установки коліс і ножичні підйомники для виконання робіт по розвалу-сходженню

Бренд ANDRMAX робить великий акцент на новизні обладнання. Застарілий інвентар не конкурентоспроможний, отже, він не може бути привабливим як для клієнтів нашої компанії, так і для нас самих. З іншого боку, наші працівники вважають, що дата виходу – не найважливіша характеристика обладнання. Ми намагаємося надавати вам лише якісну продукцію і в той же час йти в ногу з часом, щоб відповідати вимогами ринку автосервісних послуг.

Асортимент ANDRMAX значно поповнитися. У продаж надійшли 3D стенди для регулювання кутів установки коліс і підйомники для виконання робіт по розвалу-сходження. Ви зможете замовити найновіші 3D-стенди для регулювання коліс, підйомники, а також платформи для розвал-сходження. У деяких моделях обладнання, наприклад, в двоолонних підйомниках, в комплекті з самим обладнанням додається подарункова послуга у вигляді його безкоштовної установки.

Тільки ANDRMAX® 3D-стенди для регулювання коліс з інтерфейсом українською мовою. На сьогоднішній день ми єдині, хто надає таку послугу.

Не пропустіть нагоду отримати в своє розпорядження якісне обладнання, яке виведе Ваш бізнес на абсолютно новий рівень!

3D стенд для регулювання кутів установки коліс використовуються:

  1. З чотироххколонними підйомниками
  2. З ножичними підйомниками
  3. Ямне використання

Підйомники-ножиці для виконання робіт по розвалу-сходження коліс:

  1. З підлоговою установкою і установкою за принципом «чиста підлога»
  2. З поздовжніми підйомниками другого рівня і з поперечними траверсами
  3. У всіх підйомників траверси і поворотні круги входять в комплектацію